Periode 4

Dit ga je leren:

Wat vliegt een jaar voorbij! Deze laatste periode van het eerste jaar staat in het teken van televisie/video. Je gaat vloggen en leert items maken voor televisie, die je ook zelf monteert. Uiteindelijk sluiten we de periode af met een televisie-uitzending met verschillende filmpjes en items. Omdat je na de vakantie op stage gaat, zijn we ook daar veel mee bezig. Je sluit een stage-overeenkomst met een bedrijf en gaat je voorbereiden op je stage. Ook blijven we schrijven, je maakt nog kennis met een paar journalistieke genres. Die kennis komt goed van pas in het werken aan je opdrachten voor P&S Recht, waarin je gaat leren hoe een (straf)zaak in zijn werk gaat. Tot slot krijg je lessen over online marketing.

Deze vakken krijg je:

JRV Televisie
JRV Schrijven
BAB Videomontage
BAB Televisietechniek
P&S Recht
Interviewtechniek
Redactiedag
Nederlands, Engels, Sport, Stamgroep

Voor informatie over alle vakken kun je hier kijken

Dit lever je aan het eind van de periode in:

  • Voor JRV Schrijven: een verhalend rechtbankverslag naar aanleiding van een zitting die je hebt bijgewoond Bekijk de opdracht (nog niet actief) en een tweede artikel (bv necrologie).
  • Voor JRV TV:
  • Voor Redactiedag: je vlog plus een zelfevaluatie op je blog
  • Voor Redactiedag en BABtv: je werk voor de televisieuitzending en een evaluatie
  • Voor coaching: je BPV-plan
  • Voor P&S Recht: Rechtbankverslag (zie JRV schrijven)

Op dit moment werken we de opdrachten nog af, deze informatie is nog niet compleet!

[box type=”info”] Na deze periode gaan we de leermeter verschuiven op basis van je vorderingen. Daarbij kijken we ook uitgebreid naar je eigen blog en je werkhouding.[/box]