Je docenten

Annelies de Bruijne [mail a=’adebruijne@landstede.nl’]

Annelies studeerde journalistiek en werkte een tijdje op de redactie van een lokale krant en als bedrijfsjournalist bij een gemeente. Daarna ging ze het onderwijs in en was vooral betrokken bij de opleiding evenementenorganisatie. Bij mediaredactie is ze coach, geeft ze JRV en lessen over communicatie (CMM).


Pieter Jansen [mail a=’pjansen@landstede.nl’]

Pieter studeerde journalistiek in Zwolle. Na verschillende werkgevers begint hij nu bij Landstede als docent naast zijn werk in de journalistiek. Je krijgt Pieter voor JRV, Nieuwsgesprek en Redactiedag. Daarnaast is hij coach.


Foto: Jochem KossenIvette Halkes [mail a=’ihalkes@landstede.nl’]

Na haar studie journalistiek maakte ze televisie- en radioprogramma’s voor verschillende omroepen en productiebedrijven. De laatste jaren deed ze dat vooral voor Omroep Gelderland. Ze werkte daarnaast als creatieve zelfstandige. Bij MR kun je Ivette bijvoorbeeld tegenkomen bij de vakken Interviewtechniek, JRV Televisie & Radio, Nieuwsgesprek en Redactiedag.


Meike Willems [mail a=’mewillems@landstede.nl’]

Meike studeerde journalistiek en werkte tijdens haar studie en daarna bij verschillende productiebedrijven. Ze maakte programma’s als de BZT-show, Puberruil en Undateables. Ook maakte ze vlogs en werkte ze als content manager bij het theater. Meike zal je van alles leren bij JRV, Nieuwsgesprek en tijdens Redactiedagen.


Fetsje Anema [mail a=’fanema@landstede.nl’]

Fetsje geeft voornamelijk les op de opleiding Evenementenorganisatie. Bij Mediaredactie geeft zij het vak Politiek en Samenleving over kunst en cultuur.


Aart Sander

Aart geeft veel lessen aan studenten audiovisueel. Hij weet alles van cameratechniek en monteren. Bij mediaredactie geeft hij dan ook lessen BAB. Hij is betrokken bij de televisie-uitzending die we in het eerste jaar gaan maken. En weet ook alles van de Open Dagen bij Landstede.


Marc Looijenga

Marc is coach van studenten audiovisueel. Je zult hem bij mediaredactie tegenkomen in lessen fotografie en BAB. Hij geeft dan bijvoorbeeld lessen vormgeving.


Stefan Lanjouw [mail a=’slanjouw@landstede.nl’]

Stefan is fotograaf en docent fotografie. Hij zal bij Mediaredactie niet vaak les geven, maar het is wel belangrijk om te weten dat hij teamleider is van het team waar Mediaredactie onder valt.